Xamarin

Xamarin

Vi har i løbet af de seneste år, set adskillige cross-platform udviklingsværktøjer slå igennem: PhoneGap, Titanium, HTML5 og nu Xamarin. Der er et hav af fordele ved cross-platform udvikling, men også ulemper - hvilket er grunden til at Titanium og PhoneGap tabte krigen til native udvikling.

Men netop Xamarin kan tilbyde nogle ting som de andre cross-platform udviklingsværktøjer, ikke har kunne levere. Hvis vi ser på performance, er Det det eneste værktøj som overhovedet kommer i nærheden af den performance vi ser på et native OS, faktisk kan det i nogle tilfælde outperforme et native OS.

Hvis vi kigger på stabilitet, videreudvikling og support-muligheder, så er Xamarin i rigtig gode hænder, efter at Microsoft i starten af 2016 opkøbte dem. Microsoft annoncerede på Microsoft Build 2016 at de ville open-source Xamarin og at det fremover vil følge med i Microsoft Visual Studio.

Vi har på baggrund af, efterspørgslen for cross-platform udvikling, valgt at udvide vores kursuskatalog med et nyt kursus i mobil-udvikling med Xamarin.

Det forventes, at deltagerne har forudgående viden om og praktisk erfaring med .NET, C# og Visual Studio. Efter kurset kan deltageren udvikle simple cross-platform applikationer. 

Om forfatteren:

taregh_sortoghvid

Taregh Jasemian

Taregh Jasemian er Softwarearkitekt med ekspertviden om .NET, C#, Scrum og agile metoder. Specialiseret indenfor web-udvikling, frontend og integration. 15+ års erfaring som arkitekt, instruktør, lead developer og projektleder. Har i den seneste satset på startups og har været med i både Amino og Dinero. 

About the Author -

Taregh Jasemian