Vue.js - The Framework in the Middle

Vi har set mange JavaScript-frameworks, og et af de sidste skud på stammen er Vue.js. Vue.js vokser i anvendelse og anses i dag for et af de tre dominerende frameworks sammen med React og Angular. Hvor både Angular og React er teknologier, mange har en holdning til, karakteriseres Vue.js ved en mere pragmatisk tilgang, som samtidig har en mindre stejl indlæringskurve. I indlægget vil vi vise de grundlæggende træk ved Vue.js og diskutere fordele og ulemper.

Hovedbudskaberne i Michaels oplæg er, at Vue.js er et godt alternativt til de 2 andre store frameworks: React og Angular. Det udmærker sig især ved en lav indlæringskurve. Ligesom Vue.js kan være det rigtige framework, når du ikke laver fullstack udvikling, og af den ene eller anden årsag ikke allokerer dedikerede udviklere til at lave infrastruktur. Har du ikke en stor organisation med mange udviklere, der kræver enterprise-strukturer, kan Vue.js være det rigtige valg.

Klik på videoen for at se oplægget fra vores Faglig Fredag i april 2019. God fornøjelse!

Speakers profile

Michael Krogh er teknisk særdeles velfunderet i JavaScript og frontend-udvikling. Med mere end 20 års IT erfaring primært i finansielle institutioner, har han været rundt om mange af de seneste frontend teknologier som Vue.js, Angular, AngularJS, TypeScript, HTML5/Javascript-apps, Ruby on Rails og iPhone-udvikling.

Summary
Event
Webudvikling med Vue.js - Foundation
Location
Lund&Bendsen A/S, Naverland 2, 15. sal,Glostrup-2600
Starting on
16/12/2019
Ending on
17/12/2019
Description
Kurset gennemgår grundbegreberne og de grundlæggende byggesten, som en Vue.js applikation består af, og vi skriver en applikation fra start til slut under kurset.
Offer Price
KR 11800

About the Author -

Michael Krogh