Virtual Reality

På denne workshop vil man få et indgående kendskab til Unity 3D game engine. Her skal vi lære at forstå hvordan Unity er opbygget og forstå dens interface og navigation. Jeg tager udgangspunkt i min tech demo ‘Species’ for Virtual Reality(VR) der bruger et neuralt netværk til at få insekterne i skovbunden til at forstå deres omgivelser på vej hen imod deres føde ‘ survival of the fittest’. Demonstrationen af Tech demo’en vil give et godt indblik i hvad man kan lave i dag med en spilmotor som Unity.

Da spiludvikling er et håndværk skal vi selvfølgelig have hands’ on så vi opbýgger en lille VR scene og afprøve den i unity og efterfølgende hvis der er tid compile vi projektet ud på en android smartphone og tester på et google cardboard.

Tilmelding til Virtual- & Augmented Reality Workshop, 8.september 2017

For at deltage i Virtual- & Augmented Reality Workshop, skal du være medlem af TechPlay netværket. Du kan læse mere om TechPlay her. Du kan også tilmelde dig direkte her.

HUSK: Man skal have installeret den gratis version af Unity inden workshoppen.

Oplægsholder:

Daniel Skaale

Daniel Skaale

Daniel har en baggrund som udvikler hos Zero point software, som stod bag spillet ‘Interstellar marines’ der har til dato solgte mere end 150.000 kopier, Han driver virksomheden klassenispil.dk som får professionelle spliudvikler fra spilbranchen til at undervise ude på uddannelsesinstitutionerne rundt omkring i danmark.

About the Author -

Søren Low