Den 24. oktober 2019 afholder vi - i samarbejde med Topdanmark, Redhat og Redpill Linpro - for første gang: Integration TechEvent.

Hvordan ser systemintegrationsværktøjskassen anno 2019 ud?

I dag står de fleste store IT-virksomheder over for et stadigt stigende behov for at opbygge og implementere sikre systemintegrationer inden for korte frister.

Bortset fra at stole på at bruge almindelige (synkrone) API'er til implementering af systemintegrationer, hvilke andre teknologier, mønstre, produkter og platforme er tilgængelige i systemintegrationsværktøjskassen fra i dag, i morgen eller inden for et år?

  • Er Kafka det rigtige valg, når vi også tænker i Event Driven Architecture?
  • Kan vi udskifte de tunge ESB'ere/applikationsservere med Apache Camel/Fuse eller lignende?
  • Er det værd at investere i et integrationsframework som Camel/Fuse, eller kan god gammeldags Java microservices gøre jobbet?
  • Hvilke muligheder er tilgængelige for at få microservices eller applikationer til at samarbejde ved hjælp af standard køtjenester?
  • Hvilke "war stories" kan fortælles, om at eksperimentere med at implementere og betjene disse typer værktøjer og platforme?

Deltag på denne begivenhed, lyt til foredragene fra forskellige systemintegrationseksperter og hør cases fra den virkelige verden. Medbring din viden og hårdt tjente erfaringer og del dine synspunkter og ideer med andre udviklere/arkitekter for at se, om vi i fællesskab kan komme tættere på at besvare ovenstående spørgsmål.

Mere info?

Kontakt Jakob Bendsen
[email protected]
(+45) 2687 9999

Summary
Event
Integrations TechEvent 2019
Location
Kosmopol, Fiolstræde 44,København K-1171
Starting on
24/10/2019
Ending on
24/10/2019
Description
What does the system Integration toolbox anno 2019 look like? Attend this event for architects, developers and IT managers, listen to the talks from various system integration experts and real-life case summaries.
Offer Price
DKK 800

About the Author -

Jakob Reenberg