Lund&Bendsen er en full service partner for ambitiøse virksomheder med forretningskritiske IT projekter. Vi har metode og ekspertise til alle faser, fra indledende behovsafdækning og kravsspecifikation, over udvikling og implementering, til oplæring af jeres egne udviklere på projektet. Vores ekspertise dækker løsninger til såvel back end og front end, som web-, mobile- og cloud-applikationer. Vi leverer løsninger baseret på alle de gængse servere og platforme, men vores absolutte spidskompetencer ligger indenfor Java og Open Source frameworks.

Bemanding af IT projekter

Er du projektejer med behov for dygtige konsulenter til dit IT projekt, så kan vi levere erfarne eksperter til alle roller, fra tester til programchef. Start søgning her.

Vi kan assistere i alle faser af processen fra kravspecifikation til implementering af den endelige løsning, med rådgivning, projektledelse, udvikling, idriftsættelse og maintenance.

Review af arkitektur og kode

Er du som projektejer i tvivl om dit projekt er på rette vej, så lad vores eksperter gennemføre et kompetent og kritisk eftersyn af arkitektur, design og kode.

Et eksternt review af et IT-projekt kan både give inspiration til forbedringer og påpege eventuelle svagheder eller deciderede fejl. Reviews er derfor et værdifuldt værktøj i IT-strategiske beslutninger. Læs mere.

Rådgivning og sparring

Sidder du med ansvar for udvikling eller indkøb af et større IT system, har vi konstruktiv uvildig ekspertviden fra begge sider af hegnet på store IT løsninger.

Vores rådgivere gennemgår og udfordrer dine egne eller potentielle leverandørers tekniske løsningsforslag, med et kritisk fokus på samlet bæredygtighed og de mest kritiske udviklingsscenarier.

Outsourcing og offshoring

Er du virksomheds- eller projektejer med ønsker om outsourcing af hele udviklingen og driften af et IT-system, så varetager vi processen fra start til slut.

Vores erfarne systemarkitekter står for behovafdækning og kommunikation med din forretning og den agile projektledelse af de tilknyttede udviklere, der efter behov kan være lokale eller offshore teams.

Eksempler på kunder vi har hjulpet med system- og applikationsudvikling:

nordea-c-03

logo_topdanmark

Sofartsstyrelsens-Logo 610x200

al_finans_logo

DB Schenker logo

Københavns-Kommune

250px-Dr_logo_2013

matas_logo

BEC+LOGO+LOW+RGB

reference_sdc