Har du den tunge faglighed, der skal til for at være rådgiver, mentor og udviklende arkitekt for nogle af landets dygtigste udviklerteams? Har du erfaringer, der gør dig i stand til at perspektivere og debattere fordele og ulemper i arkitektur og design af store systemer? Kan du indtage rollen som eksperten eller specialisten, der gerne går til tavlen og forklarer, hvordan systemet bør skrues sammen eller en teknologi skal anvendes?

Lund&Bendsen søger erfarne konsulentprofiler, der har lyst til at blive del af et af Danmarks dygtigste hold af rådgivende og praktiserende systemudviklere. Du vil komme til at være med til at  løfte alsidige opgaver indenfor softwareudvikling, it-arkitektur og rådgivning. Du kommer til at arbejde indenfor flere forskellige brancher og med mange teknologier, på både korte og lange opgaver. Dele af arbejdet vil omfatte mentoring, hvor du indgår i et team for at højne deltagernes kompetencer.

_MG_1634

Vi forestiller os, at du har mindst 10 års erfaring fra IT projekter, gerne fra varierende roller, og massive erfaringer med systemudvikling i praksis. Af natur er du proaktiv og selvstændig i din opgaveløsning, med et stærkt fagligt drive. Du har oprigtig interesse og gode evner til hurtigt at forstå en kundes behov - og formentlig finder du ofte dig selv i rollen som ‘go-to-guy’ på de projekter, du deltager på, hvilket både skyldes din omfattende viden og dit behagelige væsen.   

Markedets skiftende behov gør det svært at sige præcist hvilke kompetencer, der vil blive brug for, men lige nu ser vi en stigende efterspørgsel på bl.a. Java SE 8, Java EE 7, AngularJS, Bootstrap, Cucumber, Dart, Docker, Camel, JavaScript, MongoDB, NodeJS, REST og Spring Boot. Disse skal oftest benyttes i arkitekturer baseret på SOA og mikroservices. På metodesiden kan vi nævne lean og scaled agile, automatisering af test, continuous integration, performanceoptimering og scrum. Deployment og delivery med forskellige byggeservere (fx Jenkins, Bamboo) og byggesystemer (Maven, Gradle) vil du også finde blandt opgaverne.  

Lund&Bendsen tilbyder dig et fagligt udfordrende miljø, hvor du vil kunne dyrke din faglighed og styrke din profil ved at opnå dokumenteret ekspertviden på de områder, der både har din og kundernes interesse. Du bliver en del af et dedikeret team af faste ansatte og freelancere, der prioriterer faglig udvikling højt og elsker at være på forkant med de nyeste trends indenfor softwareudvikling. Vi afholder egne konferencer og faglige netværksmøder, hvor du vil møde andre eksperter med interesse for indbyrdes videndeling og kompetenceudvikling.

Vi tilbyder naturligvis en attraktiv og konkurrencedygtig lønpakke.

Stillingen søges besat hurtigst muligt.

Din ansøgning, CV og relevante referencer skal sendes til [email protected] For yderligere information om stillingen kontakt Jesper Wermuth på telefon (+45) 3131 6110.