OpenShift kursus - Platform as a Service for it-udviklere - Foundation

Lund&Bendsens OpenShift kursus er nu datosat. OpenShift 4 indebærer store ændringer i OpenShift-platformen. OpenShift 4 er meget mere tro mod Kubernetes og klar til at tage Kubernetes-applikationen, så du kan deploye Kubernetes på OpenShift. Kubernetes giver mulighed for at automatisere opgaver, der ellers ville være outsourcet til for eksempel Indien.

OpenShift er en open source cloud PaaS (Platform as a Service), der kan give hidtil uset it-udvikler-produktivitet. Du kan bruge OpenShift til at starte hele IT-miljøer op med databaser, virtuelle netværk, Docker cluster og registry, server elasticitet, udvikler-værktøjer og meget mere.

Dette OpenShift kursus gennemgår en række grundlæggende services, der giver dig et overblik, og gør dig i stand til selvstændigt at grave dybere ned i de muligheder, OpenShift tilbyder.

Kurset henvender sig til IT-udviklere, der er nysgerrige på, hvad OpenShift er, og forventer at benytte platformen til at understøtte deres arbejde.

For at kunne deltage i kurset, er det en fordel, at du kender lidt til applikationsudvikling, applikationsarkitektur, netværk og infrastruktur, men det er ikke et krav.

Her kan du se Erik Lund Jensen oplæg fra Faglig Fredag:

Hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs kursusbeskrivelsen for OpenShift kurset her og tilmeld dig kurset her.

Læs mere om OpenShift her.

Kursus i OpenShift

Om forfatteren:

Erik Lund Jensen

Erik Lund Jensen har mange års erfaring med software udvikling. Erik har været med på rejsen fra microservices og Docker til Kubernetes og cloud-native løsninger.

Summary
Event
OpenShift - Platform as a Service for it-udviklere - Foundation
Location
Lund&Bendsen A/S, Naverland 2, 15.sal,Glostrup,-2600
Starting on
03/06/2019
Ending on
04/06/2019
Description
OpenShift private cloud platform er en open source PaaS (Platform as a Service), der kan give hidtil uset it-udvikler-produktivitet.
Offer Price
DKK 11.800,00

About the Author -

Søren Low