Nye fastansatte softwarearkitekter:

Jakob Jenkov, Softwarearkitekt & Instruktør

Nye fastansatte softwarearkitekter: Lund&Bendsen har ansat Jakob Jenkov som softwarearkitekt og instruktør. Jakob har udviklet og vedligeholdt adskillige Open Source Javaprojekter og har gennem årene publiseret mere end 750 tutorials, artikler og bøger om blandt Java, AngularJS, Maven, Gradle, Ant, Git, HTML5, CSS, JavaFX og JQuery.

Jakob har gennem flere år været freelance underviser hos Lund&Bendsen, men skal i første omgang at biddrage som konsulent, hvor han skal medvirke til at opbygge viden og ekspertise hos kunder og kollegaer indenfor blandt andet data science og responsive design.

Kim R. Christensen, Softwarearkitekt & Instruktør

Nye fastansatte softwarearkitekter: Lund&Bendsen har ansat Kim Rostgaard, som er specialist indenfor back-end, integration, projektledelse og test, og har desuden stor erfaring med continuos-integration og delivery. Kim er en løsningsorienteret software-arkitekt og ekspert indenfor Java, REST, Dart, Linux og web-baserede løsninger. Han har 15 års erfaring som arkitekt, projektleder, lead og udvikler bl.a. fra tele- og kommunikationsbranchen. 

Kim kommer i første omgang til at fungere som hængende angriber, med opgaver i både kursus- og konsulentbutikken, hvor han blandt andet skal assistere og rådgive vores kunder om konkrete løsninger samt bidrage til viderudviklingen af vores kursuskatalog, kompetencenetværk og faglige events.

Nye fastansatte softwarearkitekter
Nye fastansatte softwarearkitekter

About the Author -

Søren Low