Eksperterne (alfabetisk rækkefølge)

Anders_Bastell

Anders Bastell

Softwarearkitekt

anders.bastell@

Enterprise løsnings og data arkitekt med ekspertviden om .NET og C#. Specialist indenfor teknisk projektledelse, datamodellering og arkitektur. Har over 18 års erfaring i roller som arkitekt, teknisk projektleder, facilitator og IT-analytiker. Skaber resultater med fokus på effektive og holdbare løsninger.

anders-gjetting_200x200

Anders Gjetting

Softwarearkitekt

gjetting@

Softwarearkitekt / udvikler med stor viden fra forskellige brancher. Besidder en bred vifte af tekniske kundskaber inden for generel softwareudvikling, arkitektur, design og drift. Har let ved at sætte mig ind i nye teknologier og samtidig bevare overblikket med hensyn til teknologiernes relevans i opgaverne.

Anders Kristian Andersen

Softwarearkitekt

aka@

Ekspert i Java / web relaterede teknologier, REST, UI og Scrum. Specialist indenfor Integration, systemopbygning, datamodellering, udviklingsprocesser og teknisk projektledelse. Har 25+ års erfaring i IT-branchen ERP, finans, offentlig administration og tele industrien. Stort fokus på kundens tilfredshed og stræber for at levere et godt resultat indenfor den aftalte tidsramme.

Andreas B. Westh

Softwarearkitekt

andreas@

andreas@lundogbendsen.dk

Christian damsgaard200x200

Christian Damsgaard

Softwarearkitekt, Instruktør

christian@lundogbendsen.dk

 

Flemming Bregnvig

Softwarearkitekt, Instruktør

flemming.bregnvig@lundogbendsen.dk

Jacob_Avlund_200x200

Jacob Avlund

Softwarearkitekt

avlund@lundogbendsen.dk

jacob_nordfalk_200x200

Jacob Nordfalk

Softwarearkitekt, Instruktør

nordfalk@lundogbendsen.dk

Jakob Bendsen

Partner, arkitekt og instruktør

jakob@

Ekspert i SOA-baserede løsninger (REST/SOAP). Specialist indenfor facilitering af effektive udviklingsprocesser og cutting edge enterprise arkitektur. 15+ års erfaring med undervisning, mentoring og rådgivning indenfor softwareudvikling i næsten alle brancher, og altid med øjet rettet mod samspillet mellem forretning og IT.

Jakob_Jenkov_200x200

Jakob Jenkov

Softwarearkitekt, Instruktør

jenkov@lundogbendsen.dk

Jesper Agerled Wermuth

Partner, Softwarearkitekt og instruktør

wermuth@lundogbendsen.dk

tejlgaard_200x200

Jesper Tejlgaard

Partner, Softwarearkitekt

jesper@

Ekspert indenfor HTML, CSS, JavaScript og Java Enterprise Edition. Specialiseret indenfor frontend og backend udvikling af moderne web sites og single-page-application web løsninger. 13 års erfaring som udvikler, arkitekt og mentor. Har stor erfaring med udvikling af IT projekter indenfor offentlige styrelser og desuden erfaring med udvikling af maritime systemer.

Jonatan_200x200

Jonatan Kutchinsky

Certified SAFe Program Consultant

jonatan.kutchinsky@

Enterprise-arkitekt med ekspertviden inden for agile metoder og mere end 30 års erfaring med softwareudvikling. Specialiseret indenfor SAFe og skaber værdi ved at identificere og ændre virksomhedskultur. Har fokus på at inspirere kreativitet i andre, er god til at kommunikere bl.a. gennem storytelling, og god til at lytte. Solid teknisk forståelse bliver brugt til at inspirere, coache og udfordre projektets eksperter.

Kim R. Christensen

Softwarearkitekt 

krc@

Løsningsorienteret software-arkitekt. Ekspert indenfor Java, REST, Dart, Linux og web-baserede løsninger. Specialist indenfor back-end, integration, projektledelse og test, desuden stor erfaring med continuos-integration og delivery. Har 15 års erfaring som arkitekt, projektleder, lead og udvikler. Brancheerfaring fra tele og kommunikation. Fokus på at levere holdbare løsninger, resilient og fejltolerant mikro-, og makro arkitektur, der bygger bro i mellem forretning og IT hos kunden.

klaus_gronbaek_200x200

Klaus Grønbæk

Java Backend Wizard

klaus@

Specialiseret i Java backend arkitektur og teknologi, herunder Spring, JPA og performanceoptimering. 15+ års erfaring fra alsidige områder af softwareudvikling. Hurtig til at absorbere nye forretningsområder domæner og transformeret abstrakte modeller i arbejdslivet software. Stærkt fokus på at skrive testbare kode, der vil være nemt vedligeholdt i mange år fremover.

lars_szuwalski_200x200

Lars Szuwalski

Instruktør og softwarearkitekt

Ekspert i datatunge backend-systemer baseret på Java EE og Spring. 10+ års erfaring i design, udvikling og videreudvikling af enterprise løsninger indenfor primært finans og Skat, herunder liv og pension, market-risk og core-banking. De seneste år med udgangspunkt i NoSQL og funktionsorienterede komponenter. Har ligeledes udfyldt rollen som teknisk formidler, tilbudskriver og lead/mentor.

Lasse Lindgaard

Softwarearkitekt 

lasse@lundogbendsen.dk

Martin Boel

Partner, Softwarearkitekt

martin@

Enterprise-arkitekt med ekspertviden om Microservices, Container Technologies, Scrum og JavaEE. Specialiseret indenfor SAFe og agil coaching samt software-arkitektur. Over 25 års erfaring med roller som arkitekt , lead, udvikler og projektleder. Med branchekendskab fra finans og forsikring. Får teams og projekter til at nå i mål.

michaelkrogh200x200

Michael Krogh

Softwarearkitekt

consulting@lundogbendsen.dk

Mohammed

Mohammed Aljarrah

Softwareudvikler, Instruktør

mohammed@lundogbendsen.dk

Morten Heine Sørensen

Softwarearkitekt, Instruktør

Senior arkitekt med ekspertviden om bl.a. JavaEE og Oracle. Specialiseret indenfor Performance-optimering og udvikling af forretningskritiske og forretningstunge applikationer. Over 15 års erfaring fra roller som arkitekt, team lead og udvikler. Stort branchekendskab til finans og logistik. Fokus på at levere holdbare løsninger, der bygger bro imellem forretning og IT hos kunden.

Peter_S_200x200

Peter Sestoft

Professor, Specialist i programmeringssprog

sestoft@lundogbendsen.dk

pernille_jin_christensen_200x200

Pernille Jin Christensen

forretningsarkitekt

pernille@

Senior program- og projektleder med speciale inden for agil digital transformation. Den digitale strategi etableres i et samspil mellem forretningen og IT til konkrete projekter. Kundefokus, interessenthåndtering og forretningsmæssig change management, sammen med en god teknisk indsigt og solid projektforståelse sikre at målene nås og værdierne skabes. Har over 18 års erfaring med roller som product owner, projektchef og projektleder. Indgående kendskab til medie- og forsikringsbranchen.

Povl Kvols

Softwarearkitekt, Instruktør

povl@lundogbendsen.dk

Ronni Kahalani

Arkitekt og udvikler

ronni@lundogbendsen.dk

Steen Elvstrøm

Arkitekt og udvikler

steen@

Java ekspert med hang til domænedrevet udvikling. Stor erfaring med både front-end (web), backend, systemintegration og verifikation i form af automatiserede unit og accepttests. Stærk i alle systemudviklingsaspekter fra specifikation til idriftsættelse. 18 års erfaring som analytiker, udvikler og arkitekt primært indenfor transportbranchen

sten_e_vesterli_original_ny_200x200

Sten Vesterli

Softwarearkitekt, Instruktør

vesterli@

Ekspert i udvikling med hele Oracles teknologistak (database, PL/SQL, APEX, Forms). Særlig fokus på Java og Oracle ADF, som Sten har skrevet tre bøger om. Anerkendt af Oracle med titlen Oracle ACE Director, der kun er givet til verdens 100 bedste uafhængige eksperter. 20 års erfaring som udvikler og arkitekt.

Sune_Wettersteen_200x200_2

Sune Wettersteen

Softwarearkitekt

sune@

Forretningsorienteret specialist med baggrund som udviklingschef, tech. lead og arkitekt. Speciale i Java, Java EE (JPA/JAX-RS), AWS, micro-services/RESTful APIs og continuous delivery. Ekspert indenfor effektive agile udviklingsprocesser, herunder Kanban, Scrum og afarter samt indenfor produktudvikling på tværs at product management, udvikling, qa og operations med over 10 års erfaring.

taregh_sortoghvid

Taregh Jasemian

Instruktør og softwarearkitekt

Softwarearkitekt med ekspertviden om .NET, C#, Scrum og agile metoder. Specialiseret indenfor web-udvikling, frontend og integration. 15+ års erfaring som arkitekt, instruktør, lead developer og projektleder. Har i den seneste tid satset på startups og har været med i både Amino og Dinero.

Back office

Jakob R. Reenberg

Partner (CEO)

reenberg@lundogbendsen.dk

Bethina Hansen

Personlig assistent

bethina@lundogbendsen.dk

Marie-Louise Gotfredsen

Kontorassistent

marielouise@lundogbendsen.dk

Simone Nørgaard Jensen

Grafisk Designer

simone@lundogbendsen.dk

fevzije

Fevzije Pajaziti

Servicemedarbejder

fevzije@lundogbendsen.dk

henrik_haue_petersen_200x200

Henrik Haue Pedersen

Systemudvikler (Praktikant)

henrik@lundogbendsen.dk

Partnere

Jakob Bendsen

Partner, arkitekt og instruktør

jakob@lundogbendsen.dk

Jakob R. Reenberg

Partner (CEO)

reenberg@lundogbendsen.dk

tejlgaard_200x200

Jesper Tejlgaard

Partner, Softwarearkitekt

jesper@lundogbendsen.dk

Jesper Agerled Wermuth

Partner, Softwarearkitekt

wermuth@lundogbendsen.dk

Martin Boel

Partner, Softwarearkitekt

martin@lundogbendsen.dk

Bestyrelsen

flemming_sommer_200x200

Flemming Sommer

Formand for bestyrelsen

sommer@lundogbendsen.dk

David Munis Zepernick

Næstformand i bestyrelsen

munis@lundogbendsen.dk

Jakob R. Reenberg

Partner (CEO)

reenberg@lundogbendsen.dk