Machine Learning

Machine learning er et af de hotteste emner indenfor IT. Machine learning kan meget vel ændre måden vi skriver software og hvem der skriver software. Det er usandsynligt at det vil ændre måden vi mennesker lever vores liv. Alle de store spillere på markedet, samt små, kæmper for markedet - Amazon, Microsoft, Google, for at nævne få. Og mange produkter kommer frem - Tensorflow, Spark, mm. og flere tilgange bliver anvendt - deep learning, genetic algorithms, inductive logic programmering mm.

Hands on workshop

Dette er en hands on workshop, hvor vi tager et skidt væk fra teorien og anvender nogle let adopterbare teknologier til at afprøve the power of machine learning kombineret med Internet of things. Undervejs i workshoppen vil deltagerne blive introduceret til det mest high level programmeringssprog til dato (september 2017) og vil få en lille machine learning algoritme, som de selv skal træne. I slutningen af workshoppen, vil deltagerne kunne fodre algoritmen med billeder taget fra deres mobiltelefon. 

Husk at medbring en laptop og en Android eller iPhone med tilladelse til at installere software på begge.  

Tilmelding til Machine Learning Workshop

Om oplægsholderen:

Jesper Wermuth

Jesper Wermuth

Jesper er ekspert i Docker og cloud-teknologi og har over 25 års erfaring som softwareudvikler. Han har arbejdet med stort set alle områder af IT virksomheder, fra ledelse til kabling. Han har særligt fokuseret på kvalitet i leverancer gennem automatisering, reproducerbarhed, virtualisering og skalering de seneste år. 

Workshop

Machine Learning workshoppen tilbydes nu også seperat og er åben for tilmeldinger.

About the Author -

Jesper Wermuth