Ronni KahalaniMidt i august havde Ronni Kahalani sat 5 andre koderødder fra Lund&Bendsen stævne hos iværksætterforeningen Orange MakerSpace i Roskilde, hvor de havde alle hevet en dag ud af kalenderen for at lege med AR Parrot v2 droner. Formålet med dagen var at teste konceptet for vores første TECH-play, som forventes at løbe af staben i løbet af efteråret og som kommer til at handle om programmering af droner.

Dagen var en stor succes og alle syntes at det var super inspirerende, sjovt og tilfredsstillende at lære, hvordan man koder til AR Parrot v2 dronen. Dagen startede med en super introduktion til droneteknologier af Jonatan Kutchinsky og "Under the Hood" indsigt i AR Parrot v2 dronens arkitektur og kodeparadigme ved Ronni Kahalani. Dernæst var der fri kodeleg og løbende demo af de missioner, som blev udviklet. Efter små 9 timer rundede vi af og alle tog hjemad med store smil på læben.

"Det er altid dejligt at se voksne mennesker komme i flow, og det er lige præcis det, en dronekodeevent kan. Ingen kan modstå tiltrækningskraften, når først de har prøvet at kode deres første drone", berettede en begejstret Ronni efter dagen var overstået, "Dette er den bedste form for teambuilding for softwareudviklere, som jeg kan forestille mig. Folk er helt oppe at køre på flow-barometeret og gennemgår nogle meget interessante kreative processer. Folk kommer op med ideer, som ingen havde kunne have forestillet sig på forhånd." 

Her har Jonatan kodet en drone til at foretage en videoinspektion af objektet i midten af hallen (som skal forestille en skorsten). Al begyndelse er svær, men det lykkedes faktisk ret godt. I hvert fald til at starte med...

Hvis du også sidder og tænker, "Sejt! Det kunne jeg også godt tænke mig at deltage i...!" eller hvis du ser nogle muligheder ved at bidrage med faciliteter til vores kommende event, så send en mail til: [email protected]

About the Author -

Ronni Kahalani