I Lund&Bendsen er vi stolte af vores langvarige kunderelationer. At vores opgaveløsning, hos en lang række af markedets mest ambitiøse og kvalitetsbevidste IT-virksomheder og -afdelinger, har udviklet sig til mangeårige samarbejdsrelationer, betrager vi som et optimalt vidnesbyrd om vores indsats og resultater gennem tiden. Det vil desværre blive for omfattende at nævne alle vores gode kunder gennem tiden her, men herunder kan du se et repræsentativt udsnit. 

AL Finans har siden 2012 været kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyet kompetenceløft og outsourcing.

AL Finans A/S

AL Finans har siden 2012 været kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyet kompetenceløft og outsourcing. AL-Finans har designet flyttestrategi for en central forretningsplatform med hjælp fra et Ekspert Team fra Lund&Bendsen.

BEC+LOGO+LOW+RGB

Bankernes EDB Central A.M.B.A.

BEC har siden 2005 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyede kompetenceløft, reviews af arkitektur og kode samt bemanding af udviklingsprojekter.

250px-Dr_logo_2013

Danmarks Radio

DR har siden 2009 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med review af arkitektur og kode,  kompetenceudvikling og bemanding af udviklingsprojekter. Siden 2012 har vi blandt andet varetaget udvikling og maintenance af DR Nyheder og DR Radio på Android-platformen.

DBC har 2009 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har blandt andet har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyede kompetenceløft, tekniske overbliksoplæg samt rådgivning og sparring.

Dansk Bibliotekscenter A/S

DBC har 2009 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har blandt andet har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyede kompetenceløft, tekniske overbliksoplæg samt rådgivning og sparring. 

DsP___Fr

Danske Spil

Danske Spil har siden 2016 været kunde hos Lund&Bendsen og vi har assisteret dem med et skræddersyet forløb med ekspertbistand og problemløsning indenfor Docker.

DXC Danmark (flere selskaber)

DXC Danmark, tidligere CSC, har siden 2008 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi blandt andet har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyede kompetenceløft og bemanding af udviklingsprojekter.

bla.

Københavns kommune

Københavns kommune har siden 2012 været kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med review af arkitektur og kode samt rådgivning og sparring. 

matas_logo

Matas A/S

Matas henvendte sig i starten af 2014 omkring hjemtagning af et forretningskritisk betalingskortsystem der var outsourcet til en anden leverandør. Vi assisterede med behovsafdækning og estimering, projektrådgivning, agil projektledelse, outsourcing og bemanding af udviklingsprojekter. Indenfor 10 måneder var det nye system udviklet og sat i drift, i god tid inden den travle julehandel. 

nordea-c-03

Nordea Bank AB

Nordea Bank har siden 2008 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med åbne undervisningshold, tekniske overbliksoplæg, skræddersyede kompetenceløft, review af arkitektur og kode samt bemanding af udviklingsprojekter. Blandt andet har vi leveret en række tekniske overbliksoplæg til Nordeas interne kompetencenetværk i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. 

pfa-logo

PFA Pension, forsikringsaktieselskab

PFA Pension har siden 2007 år været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi blandt andet har assisteret med åbne undervisningshold og skræddersyede kompetenceløft.

SDC har siden 2008 været kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med review af arkitektur og kode, skræddersyede kompetenceløft og bemanding af udviklingsprojekter.

Skandinavisk Data Center A/S

SDC har siden 2008 været kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med review af arkitektur og kode, skræddersyede kompetenceløft og bemanding af udviklingsprojekter. 

systematic_logo

Systematic A/S

Systematic har siden 2011 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med tekniske overbliksoplæg, skræddersyede kompetenceløft, herunder on-site kurser til offshore teams i Ukraine, samt klasserumsundervisning i DK med online-deltagere fra teams i England og det øvrige norden..

Sofartsstyrelsens-Logo 610x200

Søfartsstyrelsen

Siden starten af 2013 har vi assisteret Søfartsstyrelsen med bemanding af udviklingsprojekter. Konkret har det drejet sig om arkitektur og udvikling på ArcticWeb, der er et spændende internationalt projekt med henblik på at styrke sikkerheden til søs i arktiske farvande. Foreløbigt er vi udpeget til at bemande projektet til udgangen af 2017. 

TI_DK_under_33pro_0812

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut har siden 2003 været en fast kunde og strategisk samarbejdspartner for Lund&Bendsen. I samarbejde med Teknologisk Institut udbyder vi en længere række emner indenfor Java- og Android-platformene som åbne undervisningshold. 

logo_topdanmark

Topdanmark Forsikring A/S

Topdanmark Forsikring har gennem mere end 5 år været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med projektrådgivning, tekniske overbliksoplæg, skræddersyede kompetenceløft, review af arkitektur og kode, rådgivning og sparring samt bemanding af udviklingsprojekter. 

AAU_LOGO_RGB

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet har siden 2012 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyede kompetenceløft, review af arkitektur og kode samt rådgivning og sparring.