Vi betragter praksisfællesskabet som et bærende element i vores undervisningsforløb. Undervisningen er afvekslende og deltagerne involveres aktivt gennem indledningsvis dialog, teoretisk gennemgang, praktiske øvelser og reflekterende diskussion. Ved at tage afsæt i deltagernes personlige forudsætninger og inddrage deres aktuelle faglige udfordringer i hverdagen, søger vi at give alle deltagerne maksimalt udbytte tiden der investeres i kompetenceudviklingen. 

Åbne undervisningshold

Har du brug for at løfte de teknologiske eller metodiske kompetencer, så har vi  et bredt udvalg af åbne kursushold, ledet af erfarne instruktører. Se kursuslisten her.

Er I 4 eller flere deltagere til samme kursus? Vi afholder lukkede firmahold på konkret bestilling. Kontakt os for mulighed for mængderabat, afholdelse i jeres egne lokaler mv.

Skræddersyet kursusforløb

Hvis I har brug for kompetenceløft tilpasset jeres konkrete udfordringer, har vi mange års erfaring med resultatorienterede forløb skræddersyet efter konkrete behov.

Med et skræddersyet forløb kan du kombinere et eller flere emner fra vores kursuskatalog, samt få kurset afholdt tilpasset efter projektets/deltageres konkrete udfordringer. Har I brug for mere information, afholder vi Faglige oplæg, der kan hjælpe jer med at træffe den rigtige beslutning.

Rådgivning og coaching

En rådgiver eller coach er oplagt løsning, når behovet er fleksibel ekspertassistance til arkitekter, projektledere, udviklerteams eller enkelte udviklere. 

Vores konsulenter kan nemt indgå i den daglige opgaveløsning på projektet og via on-the-job training sikre kompetenceløft tilpasset projektdeltagernes hverdag, udfordringer og arbejdsopgaver. 

Fagligt netværk

Vi inviterer ambitiøse IT-professionelle til at blive del af vores faglige netværk, der får invitationer til vores netværksaktiviteter og andre favorable tilbud. Kontakt os her. Vores aktiviteter er både faglige og sociale, oftest inspireret af Open Space-konceptet, og vores main event er vores årlige Software Architecture Open Space, der afholdes hvert år i november.

Eksempler på kunder vi har hjulpet med kurser og kompetenceløft:

custom_nets
DBC har 2009 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har blandt andet har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyede kompetenceløft, tekniske overbliksoplæg samt rådgivning og sparring.
logo_topdanmark
AAU_LOGO_RGB
nordea-c-03
pfa-logo

BEC har siden 2005 været fast kunde hos Lund&Bendsen, som vi har assisteret med åbne undervisningshold, skræddersyede kompetenceløft, reviews af arkitektur og kode samt bemanding af udviklingsprojekter.

250px-Dr_logo_2013

TI_DK_under_33pro_0812
danskespil
Print