JSF 2 kursus - JavaServer Faces 2 - Foundation

Lund&Bendsen tilbyder nu et JSF 2 kursus. JSF 2 vil ofte være et godt valg, hvis man skal lave web-sider, der skal understøtte avancerede skærmbilleder. JSF 2 er event baseret web-teknologi, der bygger på mange års best practice i web udviklingen.

Introduktionen af Facelets som standarden er facelets blevet den foretrukne view teknologi frem for JSP, og nye features så som templating, AJAX og GET request support tilbydes nu kun med facelets. Facelets muliggør nem komponent / tag oprettelse ved hjælp af XML markup i stedet for Java kode, som var den største ulempe ved JSF 1.x.

Kurset giver et overblik over mulighederne med JSF samt praktisk erfaring med hovedkomponenterne.

Kurset henvender sig til Java-udviklere, der har brug for at udvikle web-applikationer med komplicerede skærmbilleder i Java-sproget og ønsker at bruge et standardiseret framework. 

For at kunne deltage på kurset, forventes det at du har solidt kendskab til Java - f.eks. via kurset Java SE 8 Advanced. Ligeledes skal du kende HTML og HTML forms. Det er en fordel at have kendskab til Servlets og JSP f.eks. via kurset JSP Foundation.

Hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs kursusbeskrivelsen for JSF 2 kurset her og tilmeld dig kurset her.

Læs mere om JSF 2 her

Kursus i JSF 2:

Om forfatteren:

Jakob Bendsen

Jakob Bendsen

IT-arkitekt med fokus på samspillet mellem forretning og IT. Ekspert i SOA-baserede løsninger (REST/SOAP). Specialist indenfor facilitering af effektive udviklingsprocesser. Mange års erfaring med videndeling, undervisning og mentoring på et højt fagligt niveau.

About the Author -

Søren Low