Om små to måneder slår Javagruppen for 14. gang dørene op til deres årskonference, der siden 2014 har gået under navnet JDK IO. Den 11.+12. juni 2018 afholdes konferencen på IT-Universitetet, hvor du vil få rig mulighed for at møde verdens førende Java-eksperter, hænge ud og blive klogere over en kop … Java?

JDK IO 2018 løber i år af stablen den 11.+12. juni på IT-Universitetet. Foreningen Javagruppen har med konferencen skabt en ”Java Only konference”, der over konferencens 2 dage fokuserer på programmeringssproget, frameworks, den virtuelle maskine, enterprise frameworks som blandt andet JEE og Spring.

Når de sidste brikker falder på plads, bliver det fulde program lagt op på hjemmesiden, allerede nu kan du læse mere om alle 28 talerne og deres oplæg. En af disse 28 talere er Jakob Jenkov, velkendt i Lund&Bendsen som en af vores dygtige freelancere. Hans oplæg har titlen "The Grid - Internet 3.0+".

Lund&Bendsen kan med stolthed annoncere, at vi endnu en gang har fornøjelsen af at være hovedsponsor på konferencen. Vi ser frem til to spændende dage med fokus på videndeling og kompetenceudvikling.

About the Author -

Lena Ægidius