Lund&Bendsen er stolte over at være blandt sponsorerne ved Javagruppens nye konference: JDK IO, da konferencen blev afholdt i både København og Århus i januar 2014. Udover sponsoratet var Lund&Bendsen med til at facilitere workshops med nogle af talerne for konferencen, før og efter konferencen, i vores egne lokaler på Naverland i Glostrup.

Javagruppen er en forening som også er en af de store interessegrupper for udviklere, arkitekter mm. i Danmark, som ønsker et frirum, hvor læring og netværksudbygning er i fokus.

Konferencen var som sædvanen tro en stor succes for alle deltagere, der som forventet både kunne nyde godt at alle de faglige indslag, samt de store networking muligheder.

For Lund&Bendsen er det en ære og næsten en selvfølge, at vi selvfølgelig gerne vil være med til, at skabe nogle gode rammer for faglig kompetence-udvikling og networking af forskellige arter. Særligt indenfor Java, har der i mange år, manglet tiltag og foreninger som Javagruppen, der er med til at udbrede kendskabet til Java.

I forbindelse med de 2 dages workshops i vores egne lokaler i Naverland, havde vi været heldige nok til at kunne få både Dr. Heinz M. Kabutz og Raoul-Gabriel Urma til at undervise, fremlægge og debattere med deltagerne. Raoul-Gabriel Urma er igang med at skrive bogen "Java 8, Lambdas in Action" som omhandler nogle af de nye features i Java 8 (som vi for nyligt har skrevet en spændende artikel om).

Dr. Heinz M. Kabbutz er udnævnt af Sun som Java Champion (noget kun omtrent 150 andre kan prale af) Han taler eller supplerer ved alle store Java konferencer. Han blev kendt for sit Java Specialist Nyhedsbrev som nu har over 50.000 Subscribers og som tager udgangspunkt i udfordringer og fortællinger fra "det virkelige liv".

Formålet med konferencer som denne er at skabe et miljø hvor IT-udviklere og arkitekter kan dele deres egne erfaringer som er funderet i hverdagens udfordringer, samt lære om nye teknologier og eller få blod på tanden, for selv at kaste sig i grams med det.

Som noget særligt tilbyder JDK-IO konferencen at deltagerne kan vælge “spor” da der både er Java Core og Java EE oplæg - så alt efter præference, arbejdsgang mm. kan deltagerne vælge hvilke oplæg der passer bedst til deres egne behov og interesser. Det skal noteres at deltagerne frit kan skifte frem og tilbage imellem “sporene” i hver af pauserne undervejs.

Dette giver både deltagerne en stor frihed og en stor valgfrihed, idet de kan tilrettelægge deres egen “læring” ved at prioritere imellem de 2 spor.

"Javagruppen var rigtig glad for at Lund & Bendsen ønskede at støtte konferencen både økonomisk og organisatorisk." - Christian Damsgaard, Formand for Javagruppen.

About the Author -

Jakob Reenberg