Jakarta EE

Jakarta EE

Open source-versionen af ​​Java Enterprise Edition (Java EE) er omdøbt til Jakarta EE for at tilfredsstille Oracles ønske om fortsat at kontrollere "Java" -mærket.

Omdøbningen blev nødvendigt, da Oracle har open-sourcet Java EE og flyttet ejeskabet af platformen til Eclipse Foundation

Java guardians har ellers opfordret til at lade navnet bestå, for at undgå de ulemper der er forbundet med navneændringer, som der tidligere er oplevet da Java EE platformen ændrede navn fra J2EE til JEE.

Læs mere på:

Jakarta EE website

The Register

Java EE Guardians

Læs mere om Java EE her.

Java kurser

Martin Boel

Martin Boel

Martin Boel, CTO og partner i Lund&Bendsen er en enterprise-arkitekt med ekspertviden om Cloud, Microservices, Container Technologies, Scrum og JavaEE. Specialiseret indenfor agil coaching, software-arkitektur. Over 25 års erfaring med roller som arkitekt , lead, udvikler og projektleder. Med branchekendskab til Finans og forsikring. Får teams og projekter til at nå i mål.

Summary
Event
Java EE - Java Enterprise Edition 8 - Foundation
Location
Lund&Bendsen A/S,Aarhus C,
Starting on
11/06/2019
Ending on
14/06/2019
Description
Java EE 8 udkom i august 2017 og er den seneste version af den udbredte Java EE-platform. Java EE retter sig mod enterprisesystemer, dvs. komplekse systemer med mange forskellige brugertyper og store krav til performance, skalerbarhed og fleksibilitet. Java EE 8 indeholder både en række forbedringer af EE 7 og tilføjer helt nye features, fx JSON-B og Http2-support. På dette kursus kigger vi på, hvordan man laver sammenhængende applikationer og udnytter de enkelte teknologier optimalt.
Offer Price
DKK 21.200,00

About the Author -

Martin Boel