I slutningen af januar 2014 gang afholder vi for tredje gang IT BaseCamp 2014, en deltagerdrevet konference hvor ambitiøse IT-arkitekter og -udviklere mødes i øjenhøjde med hinanden for at udveksle erfaringer og udvide deres professionelle netværk. Formålet med IT BaseCamp er at skabe et årligt tilbagevendende teknologisk åndehul, hvor nye ideer kan kastes op i luften og nye teknologier, metoder og værktøjer vil blive udsat for et kritisk eftersyn.

Hvor brænder din teknologiske passion for tiden? Har du noget på hjertet, som du gerne vil dele med ligesindede?

Lund&Bendsen inviterer igen til en eksklusiv konference med fokus på softwareudvikling, networking, erfaringsudveksling og vidensdeling. Konferencen varer 3 dage og afholdes på et luksushotel i Montgenèvre i de franske alper, hvor der vil være lagt tid til skiløb og wellness ind i programmet.

IT BaseCamp er en brugerdrevet konference og programmet udvikler sig derfor dynamisk i takt med tilmeldingerne. Fokus for konferencen er bredt defineret som 'Softwareudvikling' og tekniske såvel som metodemæssige oplæg er velkomne.

Vi forventer at du er parat til at dele dine erfaringer med kolleger fra branchen og bidrage med et teknologisk indspark af min. 15 varighed, hvor såvel traditionelle oplæg som hello world-øvelser på nye teknologier er velkommen. Du vil blive bedt om at oplyse emner og aflevere et kort abstract i forlængelse af din tilmelding.

Vi forventer ligeledes at du er indstillet på at deltage aktivt under de andre deltageres oplæg og forstår at konferenceformen forudsætter en høj grad af fortrolighed deltagerne imellem, da det oftest er konkrete problemstillinger og udfordinger fra deltagernes hverdag på projekterne, der er afsæt til de forskellige oplæg.

Pris for fly, transfer, hotel og konference: kr. 11.995,-
Early Bird: SPAR kr. 2.000,-
- tilmeld dig nu (senest 23. december 2013) for 9.995,- 

        alle priser er ex moms.

Praktisk info

Udrejse: Onsdag 29/1-2014 kl. 17.05 fra Kastrup til Milano med SAS. Ankomst til Milano kl. 19.10. Transfer til Montgenèvre tager lidt over 2 timer og foregår med bus.

Hjemrejse: Søndag 2/2-2014 kl. 11.30 via Milano med SAS. Ankomst til Kastrup kl. 13.20.

Indkvartering: Som udgangspunkt sker indkvartering to og to på superior dobbeltværelser. Vi prøver naturligvis at tilgodese oplyste ønsker til, hvem man gerne vil bo sammen med. Vi råder desuden over nogle få standard enkeltværelser, til de der foretrækker ensomhed fremfor luksus. Skriv gerne præferencer som kommentar ved tilmelding.

 

Prisen inkluderer: Fly, Transfer, Hotel med ½-pension og deltagelse i konferencen. Prisen inkluderer IKKE: Liftkort (regn med ca. kr. 800-1.000), evt. skileje, skiskole og flytillæg hvis du skal have egne ski med.

Tilmelding: For tilmelding udfyld venligst vores tilmeldingsformular. Som firmaoplysninger skal som minimum angives firmanavn eller CVR-nr. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser på konferencen og vi behandler derfor tilmeldinger efter først-til-mølle-princippet. Ved tilmelding bliver du faktureret et depositum på kr. 2.000 ex moms, og du er først sikret en plads ved betaling.

Om hotellet og lokationen

For de, som var med i Montgenèvre i 2012 er det værd at lægge mærke til, at indlogeringen denne gang bliver på et markant bedre hotel, nemlig det næsten nybyggede trestjernede Hotel Anova & Spa - med skiløb til og fra døren og kun 50 m. til den nærmest lift!

Anova er Montgenèvre mest eksklusive hotel, bygget i lækre materialer, hvor detaljer og komfort er sat i højsædet. Hotellet har moderne konferencefaciliteter, som vi disponerer over hver eftermiddag fra kl. 16. Se flere fakta om hotellet nederst på denne side.

Udover pool og loungeområde med store sofaer, bar og åben pejs, byder hotellet på lækre lyse værelser med bad, satellit-tv, safety-boks og minibar. Man kan (mod betaling på € 20,- pr. dag) desuden benytte hotellets spa- og wellnessafdeling med sauna, jacuzzi, dampbad, hvor der ligeledes også kan bestilles massage- og skønhedsbehandlinger (mod yderligere betaling, naturligvis).

Skiområdet, Via Lattea, er forholdsvis nyanlagt og et af de største skiområder i Europa, med 400 km pister i verdensklasse, der breder sig over både den franske og den italienske side af alperne. Området består af 6 sammenhængende skibyer: Sestriere, Sauxe d’Oulx, Sansicario, Cesana, Claviere - og det særdeles snesikre og smukke franske skiområde Montgenèvre.

montgenevre En IT BaseCamp-deltager på pisterne ved Montgenevre i 2012 (privat foto).

FAKTA OM OMRÅDET (Montgenevre)

fakta_byen_montgenevre

FAKTA OM HOTELLET (Anova)

fakta_om_hotel_anova

Kilde: http://www.skirejser.dk/alperne/montgenevre

Pris for fly, transfer, hotel og konference: kr. 11.995,-
Early Bird: SPAR kr. 2.000,-
- tilmeld dig nu  (senest 23. december 2013) for 9.995,-

        alle priser er ex moms.

About the Author -

Jakob Reenberg