Hvorfor Python? Hvorfor nu?

Python er på hastig fremmarch i disse år, og brugervæksten synes kun at tage til. Python bruges i data science, microservices, machine learning, big data, webservices, function-as-a-service, devops og hardware platforme som Raspberry Pi.

Herunder kan du se et oplæg, som jeg holdte på Lund&Bendsens Faglig Fredag i april 2019. I oplægget vil jeg fokusere på miljøet omkring Python, og hvorfor jeg mener, at Python og ikke mindst dets miljø, er et meget attraktivt valg til it-projekter.

Klik på videoen for at se oplægget. God fornøjelse!

Speakers profile

Jesper W. Devantier fik sin første PC i 1994 og begyndte at programmere i 2003 med PHP. Siden da har han fået en Cand. it., arbejdet med Python, Clojure, C og Java og eksperimenteret med langt flere sprog endnu. Jesper har siddet i både små og store virksomheder, det offentlige og det private. Jesper har været alt fra udvikler til arkitekt, dev-ops og mentor. I næsten samtlige roller, har der været et element af Python med ham.

Summary
Event
Python - Foundation
Location
Lund&Bendsen A/S, Naverland 2, 15. sal,Glostrup-2600
Starting on
07/10/2019
Ending on
09/10/2019
Description
Dette kursus henvender sig til alle, som ikke blot ønsker at skrive Python, men ønsker at kunne skrive korrekt, idiomatisk kode, som udnytter de mange funktionaliteter og værktøjer som findes i professionelle kodebaser.
Offer Price
KR 15300

About the Author -

Jesper W. Devantier