Lund&Bendsen gentager nu successen fra tidligere og afholder en række introduktioner til forskellige teknologier og metoder. Søger du viden eller inspiration om lige netop disse teknologier og emner, så er disse introduktioner et rigtigt godt sted af starte. Introduktioner tager typisk 1½ time og deltagelsen er gratis.

Søger du viden om en teknologi eller en metode, eller søger dit firma overblik indenfor et eller flere emner, fordi I skal træffe designbeslutninger, teknologibeslutninger eller metodebeslutninger, eller ønsker I bare at være opdaterede med de seneste nyheder, så tillader vores korte introduktioner dig eller jer at komme gratis i gang. Deltagelse på introduktionerne er gratis.

Vi afholder i de kommende måneder introduktioner indenfor agile udvikling, AngularJS, Java EE, Git og Continuous Integration. Alle introduktioner bliver afholdt af vores erfarne instruktører, så de fleste introduktioner kan også med fordel bruges, hvis du er i tvivl om en bestemt retning eller om et tilsvarende kursus er noget for dig eller dit projektteam. Der vil både være mulighed for at stille spørgsmål til emnet og tid til en snak om muligheden for yderligere kurser, rådgivning eller konsulentbistand indenfor emnet.

Introduktionerne foregår alle på vores adresse i Glostrup og varer 1½-2 timer, og starttidspunktet er typisk enten om morgenen eller sen eftermiddag. Afhængigt af tidspunktet på dagen vil der enten blive serveret morgenbrød og kaffe/the eller pizza og sodavand.

Vil du gerne høre om et emne, som vi ikke har planlagt at afholde? Så kontakt os og fortæl os om emnet. Du kan enten skrive til os via hjemmesiden eller ringe til Jesper Tejlgaard direkte på (+45) 27896642, alternativt på vores hovednummer (+45)  33 861 861.

Vi glæder os til at se dig på et eller flere af vore spændende og levende introduktioner, som er listet nedenfor.

 

Klik på en kategori for at se de relaterede oplæg:

Webudvikling | Forretningslogik og backend | Mobiludvikling |

Projektmetode | Udviklingsmetode | Udviklingsværktøjer

 

Webudvikling

JS – AngularJS – Introduction | Tilmeld mig nu

AngularJS er et af Googles forslag til hvordan den næste generation af Rich Internet Application JavaScript frameworks skal se ud. AngularJS gør det nemmere at generere HTML fra data, som man ofte har brug for i udviklingen af .……..

JS – JavaScript og jQuery – Introduction | Tilmeld mig nu

Få en kort introduktion til JQuery og Javascript. Introduktionen er en appetitvækker til udviklere, som måske skal i gang med at lave webudvikling med JQuery og Javascript, men ikke er helt sikker på hvad teknologierne dækker over .……..

 

Forretningslogik og backend

Java EE – Java Enterprise Edition 7 – Introduction | Tilmeld mig nu

Java EE 7 er den seneste version af den omfattende Java EE-platform. Java EE retter sig mod enterprisesystemer, dvs. komplekse systemer med mange forskellige brugertyper og store krav til performance, skalerbarhed og ……..

JAX-RS – REST og Restful services – Introduction | Tilmeld mig nu

REST har i de senere år vundet stor udbredelse som et alternativ til bl.a. RPC-orienterede Web Services. REST er en arkitekturstil, som – korrekt anvendt – kan tilføje et system vigtige egenskaber, som høj skalerbarhed, gennemskuelighed, ……..

 

Mobiludvikling

Android – Google Android OS – Introduction | Tilmeld mig nu

Telefoner der bruger Google Android som styresystem er allerede nu de mest solgte, og platformen tegner til at blive den mobile platform de fleste vil bygge på. Android-programmer skrives i Java, og Eclipse kan anvendes som IDE…..

 

Projektmetoder

AGILE – Agile test med BDD og Cucumber – Introduction | Tilmeld mig nu

Introduktionen giver et helikopter-overblik over agile test-metoder, herunder begreber som Test Driven Development (TDD), Behavior Driven Development (BDD), Acceptance Test Driven Development (ATDD), og hvordan man kan automatisere tests med værkt……..

SAFe® – Scaled Agile Framework – Introduction | Tilmeld mig nu

SAFe står for Scaled Agile Framework og er en gennemprøvet ramme til at indføre Lean og Agile projekt-ledelse på enterprise niveau. SAFe er baseret på ni grundlæggende, urokkelige principper for Lean og Agile ……..

 

Udviklingsmetode

CI – Continuous Integration – Introduction | Tilmeld mig nu

I software udvikling er Continuous Integration en betegnelse for en praksis hvor udviklerne integrerer deres arbejde ofte, helst flere gange om dagen. Skønt det efterhånden er almindelig anerkendt at Continuous Integration er en god ……..

Java EE – Performanceoptimering – Introduction | Tilmeld mig nu

Funktionel test er en integreret del af ethvert udviklingsprojekt, men hvad med performance-test? Skønt alle er enige om at performance-test er kritisk, har de færreste den nødvendige viden til at foretage en. Hensigten med……..

 

Udviklingsværktøjer

Git – Versionsstyring med Git – Introduction | Tilmeld mig nu

Git er på få år blevet det foretrukne Source Code Management (SCM) system for mange udviklingsgrupper, og kan erstatte f.eks. CVS, Subversion og Clearcase. Git løser nogle centrale problemer, som har plaget andre SCM systemer, herunder branching, storage footprint………

About the Author -

Jesper Tejlgaard