Der var julestemning i luften, da årets sidste Faglige Fredag hos Lund&Bendsen bød på spændende oplæg om effektiv softwareudvikling og maskinlæring i praksis. Begge oplæg gav anledning til gode spørgsmål og diskussioner. 

Som sædvanlig var der stor interesse for vores faste faglige arrangement, der samler udviklere og arkitekter på tværs af brancher og teknologier. Faglig Fredag tilbyder faglig sparring og netværk i et trygt forum, hvor den kammeratlige tone er i højsæde, og hvor det er forventeligt både at stikke lidt til hinanden og give et velfortjent klap på skulderen.

Vi har filmet dagens oplæg, se dem herunder.

Christian Yttesen - Effektiv softwareudvikling

Effektiv softwareudvikling – Christian Yttesen

Christians oplæg gav en interessant gennemgang af Christians erfaring med agilitet i softwareudvikling, og de fordele og udfordringer han møder i sin hverdag. Der kom mange gode spørgsmål og snakke ud af Christians oplæg. 

Se Christian Yttesens slides her

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os her

Maskinlæring i praksis – Maria Jensen

Maskinlæring i praksis – Maria Jensen

Maria Jensen er en del af startup virksomheden Neurospace. Marias oplæg tog os med på tur gennem processen, når man vil bruge maskinlæring til at gennemskue kreditkortsvindel. Vi startede dog et helt andet sted med en definition af, hvad maskinlæring er, og ikke mindst hvad det ikke er. 

Se Marian Jenses slides her

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os her

De næste hotte teknologier – Jakob Bendsen

De næste hotte teknologier – Jakob Bendsen

Dagens sidste indlæg var en fælles øvelse i at sætte morgendagens teknologier på kortet. Hvad sker de næste par år. Hvad er kommet for at blive, what is hot and what is not? Der var ikke fuldstændig enighed om hvad der hører til hvor, og det gav anledning til spændende samtaler.

Efter sidste oplæg blev der budt på pizza og julegodter, mens snakken fortsatte om dagens indlæg, spørgsmål og egne erfaringer.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os her

De næste hotte teknologier – Jakob Bendsen

Næste Faglige Fredag er fredag den 22/02 - Sæt kryds i kalenderen

Har du lyst til at holde oplæg til en Faglig Fredag? Brænder du for en ny teknologi? Har du et spændende projekt, hvor I har haft stor succes, hvor I har gjort tingene på en ny eller anderledes måde? Måske har projektet fejlet i højeste potens, men til gengæld har I opnået uvurderlig viden. Eller måske noget helt andet? Kontakt os, så finder vi sammen ud af, hvordan vi får det til at ske.

Tag fat i os, hvis du har kommentarer, ris eller ros til arrangementet

Vi ses forhåbenligt til næste Faglig Fredag. Invitationen kommer ud en måneds tid inden.

About the Author -

Lena Ægidius