Faglig Fredag er et eksklusivt arrangement for Lund&Bendsens konsulenter, kunder og inviterede gæster. Faglig Fredag byder oftest på 2-3 oplæg med relation til softwareudvikling, diskussioner med ligesindede, faglig sparring og netværk.

Lokation: Lund&Bendsen A/S, Naverland 2, 15. sal.

Lokation: Streaming - du modtager deltagerlink dagen før eventen.

Kl. 09:00-09:10

Velkomst

Kl. 09:10-09:55

Agil UX – ind i udviklingsprocessen og i udviklernes bevidsthed

Agil software-udvikling er de facto standarden de fleste steder i dag. Men den agile tankegang er ofte ikke implementeret fuldt ud, når det gælder UX. I mange projekter leverer designere og UX’ere oplæg, som bliver implementeret i et sprint, men først bliver testet for alvor på et langt senere tidspunkt. Det giver en UX-gæld, og en øget risiko i projektet, som ikke er hensigtsmæssig. Frederik vil i oplægget tale om sine erfaringer med at få UX integreret tættere i udviklingsprocessen, så ændringer til brugeroplevelsen hurtigere kan løbe tilbage til udviklerne og blive korrigeret. Desuden vil oplægget komme ind på hvordan man kan øge udviklernes opmærksomhed på brugervenligheden, når designet ikke er 100% specificeret.

Speaker's Profile
Frederik Bundgaard er Managing Partner i UX mentor, Ph.D. i nanoteknologi, M.Sc. i fysik, og arbejder med brugervenlighed både i det offentlige og for private virksomheder, så som Bilka, føtex, Københavns Kommune og Erhvervsstyrelsen. Han er brobygger mellem teknologi og brugeroplevelse, ligesom han både er praktiker og arbejder på det strategiske og organisatoriske plan, samt med undervisning og kurser.

Kl. 09:55-10:05

Pause

Kl. 10:05-10:50

Introduktion til Kubernetes – Hands on

Kubernetes kan betegnes som et ( utroligt populært ) infrastruktur framework. Kubernetes breder sig med lynets hast, og der findes ikke en cloud provider med respekt for sig selv, som ikke tilbyder en eller anden form for managed Kubernetes løsning. Dette oplæg vil give dig indblik i, hvad Kubernetes er, og viser nogle af de grundlæggende begreber og objekter, der findes. Undervejs vil der i en demo blive deployet og inspiceret en docker-applikation.

Speaker's Profile
Nikolaj Ougaard sidder som DevTools Engineer hos Topdanmark i DevOps services, som leverer CI/CD processer og tooling samt runtime infrastruktur til Topdanmarks egenudviklede systemer.

Kl. 11:00

Summary
Event
Faglig Fredag den 19. juni 2020 med oplæg om Agil UX og Introduktion til Kubernetes
Location
Lund&Bendsen A/S,
Starting on
19/06/2020
Ending on
19/06/2020
Description
Faglige Fredage er en professionel ramme til faglig fordybelse og tekniske diskussioner, hvor engagerede softwarearkitekter og -udviklere får mulighed for at mødes i øjenhøjde, udveksle erfaringer og udvide deres professionelle netværk.

About the Author -

Lena Ægidius