Lund&Bendsen inviterer igen til Faglig Fredag. Faglig Fredag er for Lund&Bendsen’s kunder, konsulenter og ansatte. Kom og hør om vores agile coach og partner, Martin Boel, fortælle om Kanban, og Jesper Wermuth – vores cloudspecialist – fortæller om virtualiseringsteknologier, bl.a. Docker og Vagrant. Som altid vil der også være godt selskab, spændende diskussioner og mulighed for at netværke over en gang pizza.

Praktiske oplysninger

Sted: Lund&Bendsen, Naverland 2, 15. sal, 2600 Glostrup.

Tilmelding: Tilmeld dig her.

Spørgsmål: Ring til Jakob Bendsen på 26879999 eller mail [email protected].

 

Program for fredag d. 13-03-2015

 8:30

Morgenmad og velkomst v/ Jesper Wermuth

  • Morgenmad og – kaffe!
  • Jesper byder velkommen og præsenterer dagens program, emner og oplægsholdere.
  • Vi kører en hurtig præsentationsrunde, så vi ved hvem hinanden er.
8:45

Nyt fra Lund&Bendsen v/Jakob Reenberg  og  Jesper Wermuth

9:00

Kanban v/ Martin Boel

Hvad er kanban, og hvordan starter man med at modellere sine processer og sin organisation så den kan få gavn a metoden? Hvordan giver kanban forbedrede mulighder for styring og samarbejde? Er der nogle anti-patterns man skal være opmærksom på? Hvorfor giver kanban bedre styring af teams og parallelle processer?

Martin Boel er en fagligt stærk konsulent, der ved hjælp af meget anerkendte metodikker (SCRUM,Agil) er i stand til at holde det kolde overblik over store komplekse processer, samt forbedre dem undervejs. Martin’s spidskompetencer er Senior Software Manager, Web Services, REST, Java, Scala, J2EE/JEE, security.

9:45

Pause

10:00

Virtualisering af udviklingsmiljøer og  CI med Vagrant, Virtualbox og Docker v/ Jesper Wermuth

Jesper forklarer og demonstrerer hvad Vagrant og Docker kan gøre for dig som udvikler. Med disse teknologier er det nemt at få nye servere i luften og gemme deres konfiguration i SCM. Jesper vil bl.a. trække på konkrete erfaringer med Docker fra en nylig opgave for en af L&B’s kunder.

Jesper Wermuth er udvikler, arkitekt og partner i Lund&Bendsen med særlig interesse for Cloud løsninger og virtualisering. Jesper elsker bleeding edge teknologi, hvad der desværre også slår igennem i hans skiløb.

Se mere om Jespers Docker kursus og workshop, hos Lund&Bendsen.

10:45

Pause

11:00

Endnu et oplæg, TBA!

12:00

Frokost

Networking og fri leg

Man er velkommen til at blive hængende, slå sig ned og arbejde eller fortsætte de tekniske diskussioner.

About the Author -

Jakob Bendsen