På Lund&Bendsens Faglig Fredag arrangement d. 24/02-2017 havde vi igen fornøjelsen af oplæg fra 3 ildsjæle. Deltagerne fik mulighed for at lære mere om microservices i Java (Martin Boel) og .NET (Christian Horsdal). Som den sidste gik Taregh Jasemian på scenen og gav os indsigt i mobil udviklingsplatformen Xamarin. Tusinde tak til de inspirerende oplægsholdere, som alle gjorde det til en spændende dag.

Oplæg om microservices i Java, af Martin Boel

Martin introducerede os til paradigmer bag microservices i Java og fortalte om teknologistakke som Kybernetes, Docker og Wildfly Swarm.

Præsentation

Microservices from above.pdf

Speaker

Martin Boel er partner i L&B og en fagligt stærk konsulent, der ved hjælp af meget anerkendte metodikker (SCRUM, Agil) er i stand til at holde det skarpe overblik over store komplekse processer, samt forbedre dem undervejs. Martins spidskompetencer er Senior Software Manager, Web Services, REST, Java, Scala, J2EE/JEE, security.

Oplæg om microservices i .NET, af Christian Horsdal

Christian Horsdal fortalte om det at bygge Microservices i .NET Core effektivt og solidt med middleware. Middleware kan hjælpe dig med at skære ned på ceremonien involveret i at skrive nye services og på samme tid konsolidere håndteringen af cross cutting concerns.

Præsentation

consolidating-services-with-middleware

Speaker

Christian Horsdal er en uafhængig konsulent, der har mange års erfaring med at bygge web og distribuerede systemer i .NET. Han er Microsoft MVP, har skrevet bøgerne "Microservices in .NET Core" og "Instant Nancy Web Development" og instruktør på L&B kurset "Microservices i .NET - Foundation".

Kurser fra denne speaker

LB3210 Microservices i .NET - Foundation

Xamarin turns you into a multi-platform mobile developer virtually overnight, af Taregh Jasemian

Taregh introducerede os til alle de spændende ting som Xamarin kan, som en cross-platform mobil app udviklingsplatform, der gør det muligt at udvikle native apps ved brug af C#/.Net, til hhv. iOS, Android og Windows på samme tid. Microsoft opkøbte Xamarin start 2016, og i dag er app udvikling til iOS, Android og Windows blevet en integreret del af Microsoft's IDE - Visual Studio, hvilket gør det muligt for alle udviklere med C#/.Net kendskab at udvikle apps, uden at skulle mestre Java og Objective-C.

Præsentation

Xamarin 4 - Taregh Jasemian - Lund og Bendsen.pdf

Speaker

Taregh er 36 år og har 10+ erfaring inden for C#/.Net udvikling. Han er specialist i SharePoint samt Xamarin cross-platform mobil app udvikling, og har de seneste 2 år arbejdet som selvstændig iværksætter og freelance konsulent. Taregh har udviklet Dinero Regnskabssystem's cross-platform app i tæt samarbejde med Martin Thorborg, samt udviklet egen Contact Management app.

Kurser fra denne speaker

LB1817 Xamarin-Foundation

About the Author -

Ronni Kahalani