Faglig Fredag er et eksklusivt tilbud til Lund&Bendsens medarbejdere, freelancere, kunder og inviterede gæster. Faglig Fredag byder oftest på 2-3 oplæg med relation til softwareudvikling, diskussioner med ligesindede, faglig sparring og netværk. Det er gratis at deltage og vi slutter med frokost omkring kl. 12.30, hvilket er 30 min. senere end normalt, da vi skal lege med virtual reality teknologier og frokoststuen først er ledig da.

Kl. 08:30-09:00

Morgenmad

Kl. 09:20-10:20

Præsentationsrunde

  • Velkomst
  • Præsentationsrunde, så vi ved hvem hinanden er
  • Nyt fra Javagruppen og andre communities
  • Information om kommende Faglige Fredage

Kl. 9:20-10:20

Ratpack – Lean & powerful HTTP apps for the JVM

thomas-kleistRatpack er en samling af java libraries til at bygge moderne HTTP apps. Ratpack giver udvikleren nok til at kunne skrive high performance http apps. Ratpack er bygget op af Java 8, Netty og reactive principper.

Thomas Kleist er 38 år 10+ erfaring inden for primært java og andre sprog til jvm. Har arbejdet primært med backend udvikling for performance optimering. Har arbejdet siden juni som konsulent for Nordea AB med at lave nye services til deres agreement & authorization, i Java 8, med Spring-Boot og Hystrix.

Kl. 10:20-10:30

Pause

Kl. 10:30-11:30

Angular 2 – Foundation – One framework, mobile and desktop, across all platforms

Angular 2 er efterfølgeren til det meget populære AngularJS og er baseret på erfaringerne fra AngularJS. I Angular 2 har man forsøgt at adressere nogle af de problemer, der var med AngularJS, men grundtankerne er de samme. TS Angular er Open Source og har et omfattende udviklingsmiljø bag sig.

Flemming Bregnvig er bl.a. udvikler og instruktør i teknologier, som JavaScript, HTML5, Android, AngularJS + 2 &  Java EE.

Se mere om Flemmings Angular kurser, hos L&B.

Kl. 11:30-11:40

Pause

Kl. 11:40-12:00

Kompetenceudvikling via netværksgrupper

jakob_r_reenberg_200x200

På utallige opfordringer lancerer L&B i 2017 tre forskellige netværksgrupper, som vores svar på behovet for komptenceudvikling til udvikleren, arkitekten eller beslutningstageren der gerne vil vide mere, men ikke har fidus til traditionelle kurser. De tre grupper har vi valgt at døbe: NetWork, BrainTrust & TechPlay.

Jakob Reenberg, partner og CEO, præsenterer tankerne bag initiativet og status på tilslutningen. Fremmødte der har lyst til at være med fra start vil desuden få et enestående tilbud. 

PS. Jakob har også lovet at tage et par Oculus Rift med, så man kan få mulighed for at opleve den virtuelle verden i pauserne eller efter frokost.

Kl. 12:00 - 12:30

Leg med Oculus Rift og Playstation + VR glasses

Kl. 12:30

Frokost, networking og fortsatte diskussioner

About the Author -

Ronni Kahalani