Faglig Fredag er et eksklusivt tilbud til Lund&Bendsens medarbejdere, freelancere, kunder og inviterede gæster. Faglig Fredag byder oftest på 2-3 oplæg med relation til softwareudvikling, diskussioner med ligesindede, faglig sparring og netværk. Det er gratis at deltage og vi slutter med frokost omkring kl. 12.00. 

Lokation: Lund&Bendsen A/S, Naverland 2, 15. sal.

Kl. 08:30-09:00

Morgenmad

Kl. 09:00-09:20

Præsentationsrunde

  • Velkomst
  • Præsentationsrunde, så vi ved hvem hinanden er
  • Nyt fra Javagruppen og andre communities
  • Information om kommende Faglige Fredage

Kl. 09:20-10:20

Microservices i Java

martin_boel_200x200

Martin fortæller om det at kode microservices i Java ved hjælp af teknologistakke som Kybernetes, Docker og Wildfly Swarm.

Martin Boel er partner i L&B og en fagligt stærk konsulent, der ved hjælp af meget anerkendte metodikker (SCRUM,Agil) er i stand til at holde det kolde overblik over store komplekse processer, samt forbedre dem undervejs. Martin’s spidskompetencer er Senior Software Manager, Web Services, REST, Java, Scala, J2EE/JEE, security.

Kl. 10:20-10:30

Pause

Kl. 10:30-11:30

Byg Microservices i .NET Core effektivt og solidt med middleware

christian_horsdal

Har du mange services? Laver du tit nye? I så fald kan middleware hjælpe dig med at skære ned på ceremonien involveret i at skrive nye services og på samme tid konsolidere håndteringen af cross cutting concerns. Men hvad er middleware? Både OWIN og ASP.NET Core har et middleware koncept. Hvordan ser de ud? Hvordan hjælper de? I denne præsentation dykker vi ned i koden, skriver noget middleware og ser hvordan middleware hjælper dig med at håndtere cross cutting concerns på en isoleret og genbrugelig måde.

Christian Horsdal er en uafhængig konsulent med mange års erfaring med at bygge web og distribuerede systemer i .NET. Han er Microsoft MVP, har skrevet bøgerne "Microservices in .NET Core" og "Instant Nancy Web Development" og udbyder L&B kurset "Microservices i .NET - Foundation"

Kl. 11:30-11:35

Pause

Kl. 11:35-12:00

Xamarin turns you into a multi-platform mobile developer virtually overnight

taregh_sortoghvidXamarin er en cross-platform mobil app udviklingsplatform, der gør det muligt at udvikle native apps ved brug af C#/.Net, til hhv. iOS, Android og Windows på samme tid. Microsoft opkøbte Xamarin start 2016 og i dag er app udvikling til iOS, Android og Windows blevet en integreret del af Microsoft's IDE - Visual Studio, hvilket gøre det muligt for alle udviklere med C#/.Net kendskab, at udvikle apps uden, at skulle mestre Java og Objective-C.

Taregh er 36 år og har 10+ erfaring inden for C#/.Net udvikling. Er specialist i SharePoint samt Xamarin cross-platform mobil app udvikling. Har de seneste 2 år arbejdet som selvstændig iværksætter og freelance konsulent. Har udviklet Dinero Regnskabssystem's cross-platform app i tæt samarbejde med Martin Thorborg samt udviklet egen Contact Management app.

Kl. 12:00

Frokost, networking og fortsatte diskussioner

About the Author -

Ronni Kahalani