Drone Hackathon

Lund&Bendsen inviterer til drone hackathon

Dronerne er over os - bogstaveligt talt. og muligheden for luftoptagelser, 360° scanninger og flyvende robotbude åbner for helt nye forretningsmuligheder og juridiske gråzoner.

Den 11. oktober holder Lund&Bendsens netværk TechPlay drone hackathon, hvor I har mulighed for at stifte bekendtskab med teknologien hands-on. Vi har indkøbt programmérbare droner som vi skal lege med og ind imellem bliver der oplæg omkring hvad mulighederne i droner kan være. Som en lille teaser kan I se denne TEDx talk om hvordan man ser forbi den teknologiske fascination, og tænker i praktiske applikationer.Praktisk

Start - slut tidspunkt, datoer (praktisk info) 2@3x Onsdag 11.10.2017

Start - slut tidspunkt, datoer (praktisk info) 1@3x 11:45 - 17:00

Location-01 Lokation følger


Pris

Hvis du tilmelder dig som gæst med Lund&Bendsens TechPlay-netværk får du det GRATIS. Der er 25 pladser - først til mølle!


Læs mere om vores kompetencenetværk 

Oplægsholder:

Kim Rostgaard

Kim Rostgaard 
Schomacker

Specialist indenfor back-end, integration, projektledelse og test, og har desuden stor erfaring med continuos-integration og delivery. Løsningsorienteret software-arkitekt og ekspert indenfor Java, REST, Dart, Linux og web-baserede løsninger. Han har 15 års erfaring med softwareudvikling i rollen som arkitekt, projektleder, lead og udvikler.

About the Author -

Kim Rostgaard