dockerLund&Bendsen kan nu tilbyde et 2-dages Docker kursus for dig, som skal i gang med en af verdens mest populære teknologier. På kurset får du et solidt afsæt til at komme i gang med Docker gennem øvelser støttet op af teori, samt mere komplekse og praktiske dagligdagseksempler som instruktøren Jesper Wermuth selv har mødt i sit arbejde med Docker.

Jesper Wermuth har længe arbejdet med Virtualiserings- og Cloud teknologier og har senest kastet sig over Docker. Jesper Wermuth anvender i dag Docker hos flere af vores kunder til blandt andet continuous deployment og optimering af udviklingsmiljøer. Vi har derfor store forventninger til vores nye kursus.

Læs mere om Cloud - Docker - Foundation

Tilmeld dig næste hold her.

Er du mere til en kort introduktionsworkshop om Docker, så kan vi tilbyde en 2-timers workshop, som Jesper Wermuth også står for. Jesper har tidligere holdt oplæg om Cloud og virtualiseringsteknologer på vores konferencer og faglige fredage, og senest holdt han et oplæg, hvor deltagerne alle fik prøvet basale Docker kommandoer af på deres egen maskine.

Læs mere om Cloud - Docker - Workshop

Tilmeld dig workshop her.

Læs mere om Docker her.

About the Author -

Jesper Tejlgaard