Jacob Nordfalk, Lektor på DTU DIPLOM havde inviteret Jesper Wermuth til at give en gæsteforelæsning om Docker, fordi Docker og containerisering er stormet frem i løbet at de sidste 3 år og er ved at blive den foretrukne måde at drifte servere på.

"På DTU Diplom uddanner vi diplomingeniører efter målsætningen om at de efter endt uddannelse på 3 1/2 år skal være elite-praktikere og derfor er det selvfølgelig nødvendigt at de kender til Docker - og helst skal de have prøvet at drifte en server med Docker selv."

Jacob Nordfalk, Lektor på DTU DIPLOM, Center for Diplomingeniøruddannelse

Lund&Bendsen har indført Docker hos flere store danske virksomheder og hjælper i skrivende stund flere virksomheder med Docker.

Docker med Jesper Wermuth

Hvad er Docker?

Docker er en containerbaseret platform, og disse containere er hvad gør Docker unik, idet at applikationerne deler en række fælles komponenter, men ellers kører i hver deres virtuelle rum, hvor de kan skrive til. Den essentielle fordel er, at udviklingsmiljøet i høj grad ansporer til samarbejde mellem udviklere – uden at kompromittere sikkerheden. Sker der fejl i en pågældende Dockerfile, skal fejlen kun vedligeholdes ét sted, da Docker Containers kører som små lukkede miljøer.

Docker på DTU

Jesper Wermuth og Lund&Bendsen havde valgt at gøre oplægget på DTU Pro Bono, fordi vi mener det er vigtigt at støtte IT uddannelserne i Danmark. 

"På DTU Diplom mangler vi praktisk erfaring med teknologien og derfor er vi taknemmelige for at Jesper vil donere en halv dag til at fortælle om den og lade de studerende prøve det i praksis på 4. semester af studiet. Jesper lægger derved kimen til de studerendes fremtidige virke og mange studerende vælger at bruge Docker i deres senere projekter, både under og efter deres studium."

- Jacob Nordfalk, Lektor på DTU DIPLOM, Center for Diplomingeniøruddannelse

Læs mere om Docker her.

Kursus i Docker:

Jesper Wermuth

Jesper Wermuth

Jesper er ekspert i Docker og cloud-teknologi og har over 25 års erfaring som softwareudvikler. Han har arbejdet med stort set alle områder af IT virksomheder, fra ledelse til kabling. Han har særligt fokuseret på kvalitet i leverancer gennem automatisering, reproducerbarhed, virtualisering og skalering de seneste år. 

Du kan tilmelde dig vores Docker kursus og blive undervist af Jesper Wermuth her:

Summary
Event
Cloud - Docker - Foundation
Location
Lund&Bendsen A/S, Naverland 2, 15.sal,Glostrup,-2600
Starting on
29/04/2019
Ending on
30/04/2019
Description
Docker er en af de hurtigst adapterede teknologier nogensinde. Deltageren får mulighed for, på sin egen krop, at mærke nogle af de funktioner, der gør Docker så populært. Docker er en overbevisende teknologi, der har skabt væsentlig værdi for en lang række udviklingshuse rundt om i verden.
Offer Price
DKK 11.800,00

About the Author -

Jesper Wermuth