Dart Reportage: Den årlige udviklermesse, målrettet Dart-udvikere og afholdt af Google, løb af stablen d. 26-27 oktober i München. Og selvfølgelig var Lund&Bendsen repræsenteret ved denne event

Det er et relativt ungt sprog som er udviklet af Google med henblik på at skabe bedre, og mere robuste, web applikationer. Sproget har de seneste år fået massive kapitalindsprøjtninger og opmærksomhed fra bl.a. Google selv som bruger det massivt internt i deres egen organisation.

Selve udviklermessen var bød på nyheder omkring Anguar2 til Dart, Flutter som er et mobil-applikations-værktøjssæt til at skrive platform-uafhængige mobil apps i Dart samt en masse feel-good historier omkring hvordan Dart bliver brugt, rundt om i verden.

Lund&Bendsens tilstædeværelse opstod i forbindelse med opbygningen og udrulningen af et nyt telefonsystem hos virksomheden Responsum. Som udløber af denne opgave, blev vores nyeste medarbejder Kim (link) inviteret til at holde et oplæg om netop dette system.

Læs mere om Dart her.

Alle videoer, inklusiv vores egen, er tilgængelig nedenunder:

Kim Rostgaard

Kim Rostgaard

Specialist indenfor back-end, integration, projektledelse og test, og har desuden stor erfaring med continuos-integration og delivery. 

Løsningsorienteret software-arkitekt og ekspert indenfor Java, REST, Dart, Linux og web-baserede løsninger. Han har 15 års erfaring med softwareudvikling i rollen som arkitekt, projektleder, lead og udvikler. 

About the Author -

Kim Rostgaard