Azure kursus - Enterprise webapplikationer - Foundation

Nyt Azure kursus hos Lund&Bendsen. Azure er en cloud computing platform og infrastruktur, skabt af Microsoft. Den består af over 600 forskellige cloud services, der kan bruges til at udvikle stort set alt - herunder services til kunstig intelligens og machine learning. Løsningerne er skalerbare, fleksible og robuste. Azure kan anvendes i både startups og enterprises. Du betaler efter forbrug, og derved udvikler prisen sig i takt med forretningen. Azure understøttes af en lang række programmeringssprog og tredjeparts systemer.

Dette Azure kursus har fokus på, hvordan du laver komplette sammenhængende webapplikationer. Kurset kommer omkring en række services, som giver et godt grundlag for at komme i gang. Du vil i løbet af kursets to dage opbygge en sammenhængende applikation med en Cosmos DB database, lagring af filer i Azure Storage og en ASP.NET baseret grænseflade.

Dette kursus henvender sig til udviklere, der skal i gang med Azure samt udviklere, der gerne vil videre inden for nogle af ovenstående teknologier på Azure.

Det er en forudsætning, at deltagere har kendskab til webudvikling, C# og grundlæggende ASP.NET.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Læs kursusbeskrivelsen for Azure kurset her og tilmeld dig kurset her. Læs mere om Azure her.

Kursus i Azure:

Om forfatteren:

Christian Holm Diget

Christian Holm Diget

Christian Holm Diget har meget erfaring med at forenkle komplekse enterprise løsninger fra sit arbejde hos InCaptiva, Hedal:Kruse:Brohus, Vertica og d60, før han valgte at gå freelance. Han er komfortable i diverse roller, kode front- og backend og han kan lide at løse problemer og gøre livet nemmere for folk han samarbejder med. Han arbejder typisk med full stack web udvikling i ASP.NET, Azure, C#, F#, TypeScript, SQL, og NoSQL databaser.

About the Author -

Søren Low