Nordens største Angular-konference sponsoreret af Lund&Bendsen

ngVikings afholder for anden gang Nordens største Angular-konference i København. I Lund&Bendsen er vi stolte af igen at støtte det kæmpe frivillige arbejde, som bliver lagt i konferencen. Årets venue løber af stablen den 27. og 28. maj i Øksnehallen. Mere end 20 speakere fra hele verden vil i løbet af de to dage gøre os klogere.

Kom gratis til ngVikings 2019

Når vi kommer lidt tættere på konferencen, sætter vi en konkurrence i gang om billetter til konferencen, ligesom andre Angular-relaterede aktiviteter er på tegnebrættet. Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede nu, og vær sikker på ikke at gå glip af konkurrencen. Formularen til vores nyhedsbrev finder du i højre side.

Skal du være helt sikker på din plads på konferencen, kan du købe billetten tyve procent billigere ved at tilmelde dig gennem nedenstående link.

Har du brug for mere viden om Angular?

Se nogle af vores Angular og TypeScript kurser her:

Læs mere om Angular

Når det kommer til Angular, har vi har vi blandt andet allieret os med de to dygtige arkitekter - Flemming Bregnvig og Michael Krogh, der udover at undervise på vores Angular- og TypeScript-kurser, har skrevet de tre nedenstående relevante artikler. Er du interesseret i at læse om andre spændende teknologier, kan du finde alle vores tekniske artikler her

About the Author -

Søren Low